Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης 

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων της www.medi-u.gr από κάθε καλεσμένο μας προϋποθέτει την συμφωνία με τους παρακάτω όρους που ισχύει για όλες τις σελίδες μας,για όλα τα γραφικά,για όλες τις εικόνες, για τις φωτογραφίες και για τα αρχεία που μπορεί να περιέχονται μέσα στη σελίδα.

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο των αρχείων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.medi-u.gr είναι πνευματική ιδιοκτησία της. Αναλυτικά εννοούμε τις φωτογραφίες, τα αρχεία, τα σκίτσα, τα σχεδιαγράμματα, τα γραφικά, τις ειδήσεις, τα άρθρα και διώκεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το λογότυπο, που είναι ιδιοκτησία της www.medi-u.gr, ακόμα και τα πρόσωπα, και προστατεύονται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία

Άδεια χρήσης

Για όλες τις πληροφορίες που είναι μέσα στη σελίδα, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση. Επίσης, απαγορεύεται η τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο τμηματικά ή περιληπτικά των περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου και υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό χωρίς την προηγούμενη άδεια.

Αναζήτηση

Τελευταίες Καταχωρήσεις